Probleme la mansarda FRF-iștilor

Probleme la mansarda FRF-iștilor

FRF si o companie olandeza, pe care prietenii o striga Hypercube, vor sa schimbe sistemul competitional cu play-off si play-out, cu niste reguli de te doare mintea. Se muta doua echipe din play-out in play-off, se fac grupe in play-out, se joaca baraje pentru cupe europene… Deci, o ciorba de ne vor trebui fo’ 10 ani doar sa intelegem ce pula mea joaca astia. Un lucru e bun, ca nu vor exista blaturi. Ca nici casele de pariuri si nici echipele nu vor sti daca trebuie sa castige sau sa piarda meciul pentru punctaj. Dracu’ stie… Parca si vad cum s-a derulat dialogul dintre seful de la FRF si firma priceputeana… Evident ca e pamflet, dar lasati-ma sa imi imaginez!

Razvan Burleanu: Am dori sa schimbam sistemul competitional! Si nu stiu cum dracu’ sa il modificam ca sa zicem ca am rupt cu niste idei geniale.
Hypercube (firma olandeza): Sigur ca da. Cate echipe aveti in prima liga?
R.B.: 14 echipe
H. Ok, asteptati putin.
H: Catre un angajat. Cauta prin calculator un sistem cu 14 echipe.
Angajatul Hypercube: Sefu’, v-am dat un print!
H: Ok, ma duc sa ii zic la fraier ca i-am gasit solutia. Domnule R.B., am studiat in aceste 10 minute ce sistem trebuie sa jucati. Asta e.
R.B.: Va multumesc din suflet. Sunteti profesionisti, asa de repede puteti gasi o solutie. L-am pus pe Vochin sa se gandeasca, dar el imi spune ca ar trebui un fotbal cu mai putine cornere. Sunt greu de numarat…
H. Nu aveti de ce, avem toate sistemele de joc descarcate de pe internet. Trebuie doar sa stii unde sa cauti. Astept sa ne virati banii pentru consultanta. Acum ma scuzati, trebuie sa mergem intr-o alta tara sa ii prost… pardon! consiliem si pe altii!

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *