Razvan Burleanu, campanie pe banii drepturilor TV din Liga 1

Razvan Burleanu, campanie pe banii drepturilor TV din Liga 1

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, in plina campanie electorala, ca urmeaza in acest an alegerile, vrea sa ia bani din drepturile TV de la prima Liga, sa dea la a doua. sau a treia. Dracu’ stie! Oare de ce? Pentru ca voturile reprezentantilor din ligile inferioare sunt mai multe ca cele de la cei din prima liga. Asta prima chestiune. Va fi pe ordinea de zi acest subiect in Adunarea Generala de la FRF si, mai mult ca sigur, va trece. OK. Sa zicem, ca se aproba. Dar, as mai propune altceva, pentru ca el nu demonstreaza ca vrea performanta prin absolut nicio decizie. Vrea doar sa isi arate boasele si cam atat. Idei, ioc! Liga 1 participa cu echipele in cupele europene si aduce bani in tara. Liga 2, nu aduce nimic. Dar, sa zicem.

As avea o prima propunere. Ca tot se da acel deontolog care vrea binele fotbalului romanesc. Sa bage o regula potrivit careia orice echipa din Liga 1 sa ia orice jucator din ligile secunde, fara sa dea niciun ban pe el. Ca doar Liga 1 trebuie sustinuta sa castige cat mai mult, ca sa se fure, pardon, sa se taxeze din drepturile TV acei 5 la suta pentru sustinerea ligilor secunde. Corect? Ma intreb cum de nu i-a dat prin minte sa ia chiar 95 la suta, sa ramana liga 1 doar cu 5 la suta. Ciudat. Dar, poate intr-un episod urmator.

As mai avea inca o propunere. De data asta nu catre FRF, ci catre DNA. Cum poti sa iei bani de la cineva, doar printr-un vot? Practic eu, platitorul de taxe si impozite, sunt furat. Indirect, dar asa consider. Adica eu platesc compania de cablu ca sa vad MECIURILE DIN LIGA 1. Da? Compania de cablu plateste din banii abonatilor catre firma care detine drepturile. Firma care detine drepturile plateste LPF, iar LPF imparte banii la cluburi. Deci, sursa banilor sunt abonatii. Deci, FRF ia din banii abonatilor fara acceptul lor. Nu e cumva furt? DNA? Se autosesizeaza cineva? 

Ma mai gandesc la inca o chestiune. Nu Burleanu promitea la inceput de mandat ca va aduce bani pentru fotbalul romanesc? Unde sunt banii? Mai ales aia de la forurile fotbalistice de afara. Pe ce s-au dus banutii lasati in conturi de Mircea Sandu? De ce s-a semnat contract cu Joma in detrimentul firmei Adidas, care isi dorea continuitate (ca doar era sponsorul nationalei de „o mie” de ani). Unde sunt toti sponsorii aia promisi, unde e laptele si mierea promisa? Unde sunt banii domnule Burleanu? Se regasesc in primele de care s-a tot vorbit prin presa? Vorbeste lumea ca s-au facut chiar investitii cu „parandarat”. In site, in centre de excelenta etc. Sa fie adevarat? Eu nu cred asa ceva… 

Ca un adevarat scolit al SNSPA, sau al vreunui batran din vechile structuri de conducere a tarii, sau poate din reteta lui Vanghelie care dadea mici si bere sa fie votat, aruncati si dvs. treaba asta ca iei cu o mana niste bani pentru care nu ai facut absolut nimic, sa ii dai cu cealalta la cei care urmeaza sa te voteze. Chiar ne crezi prosti domnule Burleanu? Chiar crezi ca in interviurile pe care le dai si repeti cuvintele te credem o persoana inteligenta? Tehnicile de manipulare inca mai prind in mediul rural, insa la oras e mai greu… Noi am mai citit. Poate mult mai mult decat dvs. Hermeneutica mai stim si noi. Ma macina mereu sa va intreb ce masina aveati inainte sa ajungeti la federatie si ce masina aveti acum? Cat costa ceasul dumneavoastra ala frumos si din ce bani l-ati achizitionat? Care este declaratia dvs. de avere?

Planul cel mare este ca FRF sa inghita Liga 1. Va dati seama atunci, sa fie toti banii din drepturile TV ale Ligii 1 la mana sa ce … idei ar putea avea?

Hai ca m-am distrat destul, cum spune nea’ Gigi!

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *