Gigi Becali, mai schimbam si noi avocatii?

Gigi Becali, mai schimbam si noi avocatii?

Eu nu inteleg cateva lucruri.
1. Ai luat in 1998 o Dacie, care are 100000 de kilometri. Acea Dacie i-o vinzi in 2003 lui Becali. Becali face 50.000 de km cu masina. Dupa ani si ani, primul proprietar il da in judecata pe ultimul si ii ia dreptul sa isi numeasca masina Dacie. El e obligat sa si-o denumeasca Oltcit. Asta inseamna ca Oltcitul lui nu mai este Dacie?

1a. Daca Dacia are acum 150.000 de kilometri, motorul sau avand continuitate, putem spune ca el nu a continuat sa mearga cu acel motor pana la actualul numar de kilometri? Trebuie spus ca are tot 100.000 de kilometri? Cam asa si cu palmaresul…

2. De ce echipa nu mai are voie sa isi spuna „Steaua Ros-Albastra”, „Steaua 1947”, „Steaua Noastra”, „Noua Steaua”, spre exemplu? Mai sunt n-spe echipe cu denumirea Steaua in Romania, cum scria si Gazeta Sporturilor. Cum alte echipe au dreptul sa foloseasca numele Steaua asociat cu un alt cuvant, gen Steaua Rosiori sau Steaua din Gradina, iar FCSB nu are dreptul?

3. Ar trebui toate echipele din lume sa isi schimbe denumirea acum? Steaua Rosie Belgrad cred ca are emotii cand aude numele lui Talpan!

4. Daca tribunalul sau Osim nu iti da voie sa folosesti acest cuvant (desi dreptul pe un cuvant nu poate fi blocat spre a fi folosit, ci doar intr-o anumita combinatie, spre exemplu Steaua BUCURESTI) de ce Gigi Becali nu ataca decizia la tribunalele europene?

NU SE POATE INTERZICE FOLOSIREA UNUI CUVANT IN DENUMIREA UNUI BRAND/MARCA/SOCIETATE!!!

5. De ce Gigi Becali nu isi schimba avocatii? De ce nu lucreaza cu cea mai mare casa de avocatura din Europa/lume? Nu cred ca Talpan poate face fata unei case de avocatura mare, cu toate cunostintele lui juridice. Situatia de la FSCB de acum este cauzata si de avocatii slabi pe care Gigi Becali ii are. Patronul FCSB nu intelege un lucru. Atat la echipa, cat si la societatea comerciala, trebuie sa lucrezi cu profesionisti. Nu pe modelul „dupa ureche, ca la Pipera”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *