Presedintele Romaniei trebuie suspendat!

Presedintele Romaniei trebuie suspendat!

ARTICOLUL 80 – Constituția României
(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de MEDIERE între puterile statului, precum şi între stat şi societate.
Din discursul Presedintelui Klaus Iohannis de marti, 7 februarie, din Parlament, nu a existat niciun mesaj de mediere. S-a luat de un partid politic, desi președintele trebuie să fie imparțial, calitate care este facilitată de faptul că acesta nu este membru al vreunui partid politic.
Bașca la ieșirea din Parlament, intrebat de toata presa ce mesaj are pentru oamenii din strada, a ignorat intrebarile si a aratat ca nu il intereseaza detensionarea situatiei.
Dupa ce s-a abrogat OUG-ul, exact ce a cerut, presedintele continua sa cheme lumea in strada. Scuzati-ma, dar domnul Klaus Iohannis isi cam uita atributiile. Care este interesul sau? El in loc sa impace, dezbina, alimenteaza protestantii cu ura. Punem pariu ca diseara, in piata, se scandeaza REFERENDUM? Le-a dat mesajul tatuca!
AM DOUA MESAJE!!!
1. Domnule Presedinte, cititi CONSTITUTIA. O incalcati constant, iar legea vi se aplica si dumneavoastra.
2. Domnilor parlamentari, susptendati presedintele. Nu numai ca va lasati voi calcati in picioare de presedinte, care se amesteca in treburile parlamentului. Dar calca in picioare si voturile celor care v-au votat! SUSPENDATI-L!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *